Vinkelhagevej 6 7620 Lemvig
+45 23 82 00 45
info@lemvigcamping.dk

Welcome to Lemvig Strand Camping

Information om coronavirus/covid-19:

Opdateret 26/3-2020

Efter samtale med coronahotlinen og politiet, har vi valgt at holde fast i vores åbningsdag den 3/4 – 2020, dog med de forbehold at vi lukker alle faciliteter ned inkl. kiosken. Det vil være muligt at benytte sig af den ene afdeling i byg. E (4 toiletter og 4 familiebaderum, hvor der også er toilet) Kemitoiletterne vil også være åbne, så i kan tømme jeres eget og vandet på pladsen vil også være tilgængeligt. Husk at i alle sammen har toilet i jeres egen campingvogn, så brug gerne det så meget som muligt. Vi arbejder på højtryk for at finde flere løsninger, som sikrer flere åbne faciliteter, uden at gå på kompromis med sikkerheden og regeringens tiltag.

Informationen vil være åben, men kun 1 person er tilladt ad gangen. Der vil være håndsprit tilgængeligt, som SKAL bruges inden man kommer ind. Der vil også være en afskærmning mellem gæst og personale.

Alle sociale arrangementer er udsat indtil videre.

Vi håber på jeres forståelse i disse tider og at vi snart kan komme tilbage til normale tilstande.

Ovenstående er vores foreløbige vurdering. Vi følger situationen tæt og retter os efter regeringens anbefalinger. Derfor kan der komme ændringer. Følg med her på vores hjemmeside, hvor vi melder eventuelle ændringer ud.